Over Once Upon A Land

Over

"Homeschooling en eigen werk doen is lastig te combineren"

Dit is het geluid wat de oprichters van Orangevine steeds van hun klanten te horen kregen. En zo bedachten de twee ondernemers hun online video hosting platform uit te breiden met video conferencing functionaliteiten.

In eerste instantie was de toevoeging puur voor zakelijk gebruik bedoeld.  Maar toen de ondernemers merkten hoe lastig het was het werk en het begeleiden van kinderen te combineren, zijn ze met een nieuwe idee gekomen. De technologie inzetten voor kinderen. 

Een win-win voor velen want de activiteiten worden gerund door studenten – een kwetsbare doelgroep die zwaar getroffen zijn door de social distancing maatregel. 

Met Once Upon A Land proberen de ondernemers ouders, kinderen en jongeren te helpen met behulp van van video conferencing.

De voordelen:

Ouders kunnen voor een symbolisch bedrag (€2.50) de begeleiders van Once Upon A Land inzetten om leuk en leerzaam activiteiten met hun kind te ontplooien. Dit biedt de ouders rust en extra tijd om aan de slag te kunnen gaan met hun eigen werk.

Kinderen worden bezig gehouden met verschillende creatieve activiteiten en waarbij ze ook visueel contact met andere kinderen hebben.

Jongeren worden betaald en bezig gehouden met leuk werk en worden ook zo afgeleid van de huidige crisis waar ze geen invloed op hebben.


activiteiten once upon a land

Online veiligheid eerst!

De Once Upon A Land activiteiten vinden plaats via beveiligd video conferencing software gehost op de Orangevine servers. Ouders krijgen toegang na het invoeren van een pincode die alleen zij ontvangen. Elke pincode verloopt na gebruik om ongewenst bezoek te voorkomen. Elk video conferencing sessie is volledig afgesluiten waardoor de privacy verzekerd is.